Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Roslagsbro IF U17/Herr J

Följ

U17/Herr J

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Hallsta IK 04 16 15 0 1 45
2 Roslagsbro IF 1 15 8 0 7 24
3 Sunnersta AIF P04 Vit 9 5 0 4 15
4 Funbo IF P04 9 4 0 5 12
5 Rasbo IK P04 6 3 0 3 9
6 Unik FK P04 Röd2 7 2 0 5 6
7 Olands FF P04 svart 8 2 0 6 6
8 Väddö IF 9 2 0 7 6
9 Gamla Upsala SK P04 svart 5 1 0 4 3

Match

Roslagsbro IF 1

5 - 3
Vårlyckan 7-manna
10 september 2016
10:00

Rasbo IK P04

Referat

Referat: Roslagsbro IF 1 - Rasbo IK P04

Under lördagen spelade vi hemmamatch mot Rasbo på ett varmt och "soldränkt" Vårlyckan. Sommarvärme i september, skönt!
Grabbarna var sugna på fotboll denna dag och vädret hjälpte nog till en del med det kan jag tänka?

Matchen spelades av följande spelare: Filip (Målvakt), Noel, Hugo T, Hugo L, Rasmus, Fredrik, Jonte S, Oskar, Teo, Ludde S och Albin. Domare var Samuel som skötte sitt uppdrag galant som vanligt.

Planen var att ta med oss det fina spel vi visade upp förra helgen mot UNIK. Passningsorienterat, ordnad organisation som skulle hjälpa oss i defensiven för att därifrån ställa om till anfallsspel.
Vi visste innan matchen att vi skulle möta ett bra lag som vi hade stora probelm med i våras, då en storförlust för oss, men vi tänkte inte fokusera för mycket på det utan mer på det vi kan påverka nu, dvs vårt egna spel i anfall och försvar.

Rasbo är ett homogent lag med många bra kvaliteter på enskilda spelare och i sin organisation som de använder väl i sin spelidé. De vill rulla boll, få med många i anfallen samt pressa motståndarna högt i planen. Ett bra fotbollslag helt enkelt!!

Det vi på sidan, ledare och publik, får se är en bra och jämn fotbollsmatch med massor med fint spel och målchanser åt bägge hållen. Två lag som försöker spela fotboll i en jämn match ger ofta lite ställningskrig, men det är underhållande att se på också ibland.
Jag tycker vi börjar hitta ett bra grundspel efter flera matcher tillsammans under hösten, alla vet vad dom ska göra och genom det kommer vårt fina passningsspel fram samt att vi kommer rätt i våra postioner och det hjälper oss att vinna den här matchen. Som helhet tycker jag att det är en rättvis seger även om Rasbo kommer tillbaka starkt i slutet på matchen med en rad vassa chanser.
Alla gör en bra match individuellt och det tillsammans gör att vi presterar bra som lag.
Filip gör en kanonmatch som burväktare med en rad svettiga räddningar samt ett tydligt dirgerande av sin backlinje, bra jobbat!
Våra backar (Hugo T, Rasmus, Hugo L, Noel) ligger återigen rätt och vi fortsätter att "våga" spela upp på mötande medspelare, kul att se att backarna följer med upp i anfallen, det gör det lite svårare för motståndarna, även om vi får långt hem ibland när vi tappar boll. Bra jobbat!
På mitt/mitt huserade Fredrik med Hugo T som avbytare emellanåt. Vi gör återigen en bra match på mittfältet, det är genom mittplan vi försöker fördela vårt spel och vi gör det bra genom hela matchen, även om vi blir lite tillbakapressade på slutet pga att orken tryter lite, det är ett tungt jobb att anfalla och försvara mitt på planen, mycket fram och tillbaka och man får springa mycket.
Vi har sedan 5 spelare som delade upp arbetet på yttermittfält och forwardspositionen. De här postionerna handlar mycket om att springa, i anfall och försvar, vara passningsbara och sedan hitta nästa spelare att passa till för att få laget att komma till avslut (idag Jonte S, Ludde S, Albin, Oskar och Teo). Jag tycker vi får till det bra under matchen på de här positionerna och vi har bra bredd i spelet vilket skapar många lägen utifrån kanterna med inlägg och passningar snett inåt bakåt. Vi får också se uppoffrande försvarsspel från de här spelarna som ofta hänger med ner när vi tappar boll, bra jobbat!

Mycket på pluskontot denna match, vi jobbar vidare med vår idé om hur vi vill spela, ibland funkar det inte men allt som oftast får vi till det riktigt bra!

Hela laget bidrar och det gör att vi får till vårt spel, vi hoppas våra "Fans" på sidan var nöjda med underhållningen, för det var vi ledare i alla fall!
Periodsiffror: 3-1, 1-1, 1-1. Våra målskyttar idag, Albin 3, Jonte S 2, men som sagt inga målskyttar utan passningsspelare.

Bra jobbat, tycker vi ledare, nya träningar i veckan samt nya härliga matcher nästa helg!

Robban o Jenny!

Andra möten i serien

sön 3 jul 2016, 11:00 Rasbo IK P04 - Roslagsbro IF 1 16 - 1